Dostava

Dostavu vršimo u saradnji sa kurirskom službom Yandex. Cena usluge dostave za pakete težine do 20kg (35 porcija od 350ml) isnosi 420 dinara po paketu. Za pakete veće težina cena dostave se dodatno obračunava.

Zona dostave, opštine i naselja:

Stari Grad, Vračar, Savski venac, Novi Beograd, Zemun, Voždovac do obilaznice, Rakovica do obilaznice, Zvezdara, Kaluđerica, Leštane, Vinča, Čukarica do obilaznice, Palilula do Zbega, Pančevo, Surčin do obilaznice, Ugrinovci, Dobanovci.

Dostava se trenutno vrši isljučivo na teritoriji Beograda. Za dostavu naših proizvoda van grada Beograda molimo da nas kontaktirate.

EKSPRES DOSTAVA

EKSPRES dostava se vrši svakog dana sem nedelje od 10:00 do 18:00. Zbog provere stanja lagera neophodna je potvrda porudžbine.

Nakon kreiranja porudžbine potrebno je da sačekate potvrdu porudžbine u kojoj će biti sadržano i uputstvo za plaćanje (ukoliko plaćate platnim karticama). Ukoliko na stanju nema nekog od proizvoda koji želite da poručite u poruci će vam biti ponuđeno adekvatna zamena i/ili promena/umanjenje ukupne cene. Nakon potvrde o plaćanju vaš paket će biti dostavljen u roku od 60 minuta.

Vrste plaćanja:

POUZEĆEM (plaćanje gotovinom kuriru prilikom dostave, samo za porudžbine vrednosti do 5.000,00 dinara).

PLATNIM KARTICAMA.

ZAKAZANA DOSTAVA

ZAKAZANA dostava se vrši PONEDELJKOM i ČETVRTKOM od 10:00 do 18:00 i ova usluga je BESPLATNA za pakete vrednosti veće od 5.000 dinara. Dostavu PONEDELJKOM je moguće poručiti do četvrtka u 24:00, dostavu ČETVRTKOM je moguće poručiti do ponedeljka u 24:00.

Nakon kreiranja porudžbine dobićete potvrdu u kojoj će biti sadržani svi detalji plaćanja i isporuke.

Vrste plaćanja:

POUZEĆEM (plaćanje gotovinom kuriru prilikom dostave, samo za porudžbine vrednosti do 5.000,00 dinara).

PLATNIM KARTICAMA.

VIRMANSKI (direktna bankovna transakcija).